Bomen rooien in Zeeland

Bomen rooien in Zeeland is een lastige klus, waar ervaring en professioneel materiaal voor nodig is. Wilt u bomen uit uw tuin of groenvoorziening laten verwijderen? Loon- & groenvoorzieningsbedrijf Klaasse helpt zowel bedrijven als gemeenten met het rooien van bomen in Zeeland en omstreken. Ook voor onderhoud en snoeiwerk aan bomen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vragen over onze diensten?

Zieke of overlast veroorzakende bomen rooien

Bomen laten rooien kan om verschillende redenen gedaan worden, bijvoorbeeld doordat een boom in de weg staat bij het realiseren van nieuwe projecten. Ook wanneer een boom verzwakt is of schade heeft opgelopen bij bijvoorbeeld een storm, kan besloten worden deze te ruimen. Het kan natuurlijk ook voor komen dat een boom daglicht tegenhoudt of overlast veroorzaakt door overhangende takken of bladvorming. Wat de reden ook is, wij helpen u graag vakkundig en snel de boom of bomen te verwijderen.

Vakkundig bomen laten verwijderen met wortel en al

Wij rooien de bomen en verwijderen de boomwortel, waarbij we alles afvoeren en uw tuin of groenvoorziening netjes achterlaten. Het vrijgekomen materiaal recyclen wij zoveel mogelijk. Waar nodig verwijderen we ook overige begroeiing en snoeien wij bomen. Onze flexibele medewerkers met jarenlange ervaring behandelen zowel uw kleine als grote projecten, van het innemen van een kroon tot het weghalen van meerdere bomen. Ook slecht bereikbare bomen worden met de machines uit ons brede wagenpark vakkundig verwijderd.

Het rooien van bomen in Zeeland en omstreken

Niet alleen rooien wij bomen, Loon- & groenvoorzieningsbedrijf Klaasse helpt u ook graag met grondverzetwerken, groenonderhoud, tuinaanleg, bermonderhoud en ander onderhoud van natuurterrein. Wij werken veel voor aannemers en bouwbedrijven, maar ook voor gemeenten en andere overheidsinstanties. Tijdens onze groenprojecten zoals het rooien van bomen regelen wij alles voor u, en wij leveren een hoogwaardig eindresultaat tegen een scherpe prijs. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 06 5182 8510 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Werkzaam in de volgende regio’s

Voor elke ‘groene’ klus hebben wij een oplossing

✔Werkzaam door Zuid-West Nederland
✔Onderhouden van bermen en natuurterrein
✔Alle onderhoudswerkzaamheden met eigen mensen en materieel

Vragen? Neem contact op!

info@loonbedrijf-klaasse.nl
Oudelandseweg 2, Sint Maartensdijk
06 5182 8510