Beschoeiing in Zeeland

Wanneer uw (bedrijfs)tuin of groenvoorziening in Zeeland aan water grenst, zorgt beschoeiing van Loon- & groenvoorzieningsbedrijf Klaasse voor de nodige bescherming en versterking. Met een keerwand aan de kant van water zoals sloten, kanalen en vijvers, heeft uw groenvoorziening geen aflopende oever. Op deze manier heeft u meer ruimte. Naar wens kan een waterkering grenzen aan een vlonder met terras of aan een aanmeerplaats voor een boot.

Vragen over onze diensten?

Een beschoeiing die past bij uw tuin

Loon- & groenvoorzieningsbedrijf Klaasse slaat beschoeiingen om grond van water te scheiden, om te voorkomen dat kostbare grond onbruikbaar wordt, maar ook om een tuin of groenvoorziening op te hogen. Hiervoor worden diverse materialen gebruikt. Zo kunnen wij een tuin of groenvoorziening voorzien van een betonnen, kunststof, stalen of hardhouten keerwand. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voordelen op het gebied van bijvoorbeeld uitstraling en duurzaamheid.

Damwanden en beschoeiingen in Zeeland en omstreken

Zeker in Zeeland en omstreken is de vraag naar beschoeiingen groot. Met name een hardhouten beschoeiing is zeer geliefd. Wij hebben als lokaal bedrijf dan ook veel ervaring met het aanbrengen van beschoeiingsschotten en damwanden. Met eigen materialen en werktuigen kunnen we zowel vanaf de kant als vanaf het water overal bij. Bovendien gaan onze keerwanden van hoogwaardige kwaliteit jarenlang mee.

Een professionele oeverafzetting

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in grond- en waterkering, maar ook in het onderhoud van bermen en natuurterrein. Bij al uw projecten regelen wij alles voor u en leveren wij een eindresultaat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u een grond- of waterkering laten plaatsen of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Bel ons dan direct via telefoonnummer 06 5182 8510. Wij geven u graag advies en komen op aanvraag langs om te kijken welke oplossing het beste bij uw groenvoorziening past. 

Werkzaam in de volgende regio’s

Voor elke ‘groene’ klus hebben wij een oplossing

✔Werkzaam door Zuid-West Nederland
✔Onderhouden van bermen en natuurterrein
✔Alle onderhoudswerkzaamheden met eigen mensen en materieel

Vragen? Neem contact op!

info@loonbedrijf-klaasse.nl
Oudelandseweg 2, Sint Maartensdijk
06 5182 8510