Groenonderhoud

Voor groenonderhoud in Zeeland kunt u het beste een specialistisch bedrijf inschakelen. Bij Loon- & Groenvoorzieningsbedrijf Klaasse hebben wij ervaren werknemers in dienst op het gebied van groenonderhoud, zoals het maaien, rooien, snoeien en planten van bomen. Wij beschikken bovendien over geavanceerde apparatuur waarmee wij snel en efficiënt te werk kunnen gaan met onze snoei-, rooi- en maaiwerkzaamheden. Het planten van bomen doen wij daarnaast zowel handmatig als machinaal. Het groenafval wordt direct na de werkzaamheden door ons opgeruimd, waardoor u niets zelf hoeft te ondernemen. Wij ontzorgen u volledig bij uw groenonderhoud.

Vragen over onze diensten?

Periodiek groenonderhoud zorgt voor waardering

Met een goed verzorgde groenvoorziening in Tholen, Zeeland en omgeving laat u zien hoe u als bedrijf functioneert. Door structureel groenonderhoud uit te laten voeren, zorgt u ervoor dat uw bedrijf gezien mag worden en blijft uw groenvoorziening vitaal. Afhankelijk van uw buiteninrichting onderhouden wij uw groenvoorziening in Zeeland en omstreken wekelijks, maandelijks, of halfjaarlijks. Zo ligt uw plantsoen er het hele jaar door netjes bij en laat u aan uw klanten zien dat u uw zaakjes op orde heeft.

Een professionele en veelzijdige groenvoorziening in Zeeland

Loon- & Groenvoorzieningsbedrijf Klaasse uit Zeeland is gespecialiseerd in het onderhouden van bermen en natuurterrein. We werken op dit gebied veel voor aannemers en bouwbedrijven, maar ook voor gemeenten en andere overheidsinstellingen. Hierbij wordt u geheel ontzorgd: we verzorgen niet alleen de werkzaamheden, maar ook de afvoer van groenafval met onze kiepwagen met grote capaciteit.

Groenvoorziening in Zeeland met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Zorg ervoor dat het groen bij uw bedrijf er verzorgd uitziet en laat ons loonbedrijf uw groenvoorziening in Zeeland verzorgen. We voeren praktisch alle onderhoudswerkzaamheden met eigen mensen en materieel uit. In eigen beheer dus, wat ons resultaatgericht, maar ook erg flexibel maakt. We zorgen daarbij altijd voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 06 5182 8510.

Werkzaam in de volgende regio’s

Voor elke ‘groene’ klus hebben wij een oplossing

Werkzaam door Zuid-West Nederland
Onderhouden van bermen en natuurterrein
Alle onderhoudswerkzaamheden met eigen mensen en materieel

Vragen? Neem contact op!

info@loonbedrijf-klaasse.nl
Oudelandseweg 2, Sint Maartensdijk
06 5182 8510