Tuinaanleg in Zeeland

Bij Loon- & Groenvoorzieningsbedrijf Klaasse bent u aan het juiste adres voor tuinaanleg in Tholen of een andere streek in Zeeland. Of het nu gaat om een grote bedrijfstuin voor uw bedrijf of een kleine particuliere tuin die u als aannemer aan moet leggen, we helpen u graag professioneel verder. Wij houden de werkzaamheden bijna geheel in eigen beheer, waardoor we heldere afspraken maken en flexibel te werk gaan. Bovendien verzorgen wij alles van de bewerking van de ondergrond tot het afvoeren van het groenafval.

Vragen over onze diensten?

Tuinaanleg en tuinonderhoud in Zeeland en omstreken

Een tuin veranderen vereist kennis en vaardigheid. Of dit nu het leggen van een goede basis, de complete aanleg van een tuin of een herinrichting betreft. Alles moet goed gepland worden en de werkzaamheden moeten goed op elkaar aansluiten. Wij werken dan ook op basis van een strikte planning, hoewel we indien nodig flexibel kunnen schakelen. Als all-round groenvoorzieningsbedrijf plannen we totale tuinaanleg en tuinonderhoud in Zeeland en omstreken. Bent u een aannemer en gaat u een tuin voor iemand aanleggen, maar kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Of wilt u uw bedrijfstuin laten onderhouden door een professional? Dan staan wij voor u klaar om u bij tuinaanleg en tuinonderhoud in Zeeland te ontzorgen.

Al uw groenvoorzieningen

Naast tuinaanleg en tuinonderhoud in Tholen en andere regio’s in Zeeland verzorgen wij al uw grondverzet, bermonderhoud, het planten en rooien van bomen en maaiwerkzaamheden. Ook het plaatsen van beschoeiing kunt u aan ons overlaten. Neem voor meer informatie over deze en andere diensten contact met ons op via telefoonnummer 06 5182 8510. Zowel aannemers als grote bedrijven, gemeenten en andere overheidsinstanties zijn wij graag van dienst met tuinaanleg en tuinonderhoud in Zeeland.

Werkzaam in de volgende regio’s

Voor elke ‘groene’ klus hebben wij een oplossing

Werkzaam door Zuid-West Nederland
Onderhouden van bermen en natuurterrein
Alle onderhoudswerkzaamheden met eigen mensen en materieel

Vragen? Neem contact op!

info@loonbedrijf-klaasse.nl
Oudelandseweg 2, Sint Maartensdijk
06 5182 8510