Onderhoud van dijken

Het onderhoud van dijken en bermen wordt door de ervaren werknemers van Loon- & groenvoorzieningsbedrijf Klaasse vrijwel dagelijks op professionele wijze uitgevoerd. Onder dijkonderhoud valt niet alleen het maaien van dijken, maar ook het herstellen van schade en de periodieke controle van de waterkeringen. Zo worden mogelijke problemen en dus hogere kosten voorkomen.

Vragen over onze diensten?

Onderhoud van dijken in Zeeland en omstreken

Wanneer een dijk niet meer voldoet aan de gestelde veiligheidsnormen, is het tijd voor onderhoud of herstel. Het onderhouden van dijken is maatwerk, want iedere dijk is anders. Dijken bevinden zich in gebieden met bebouwing, natuur en cultuurhistorie en hebben bovendien elk een verschillende ondergrond. Op veel dijken liggen wegen of wandel- en fietspaden en door dijken kunnen kabels en leidingen lopen.

Methodes voor dijkversterking

Niet alleen werken wij de berm bij en maaien wij de dijk, we versterken hem ook door een steunberm, damwand of een combinatie hiervan te plaatsen. In sommige gevallen kan er tevens voor gekozen worden om een diepwand in de dijk te plaatsen. Hierbij vindt van tevoren overleg met de gemeente en belanghebbende organisaties plaats. Als gespecialiseerd bedrijf in het onderhoud van bermen en natuurterrein leveren we een eindresultaat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Volledige ontzorging

Naast onderhoud aan dijken leveren wij ook andere diensten, zoals tuinaanleg, het rooien van bomen, groenvoorziening en het onderhouden van bermen. Wij zijn op deze vlakken zowel voor grote bedrijven als voor gemeentes en overheid actief. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06 5182 8510. Wij regelen graag alles voor u tijdens de uitvoering van uw project.

Werkzaam in de volgende regio’s

Voor elke ‘groene’ klus hebben wij een oplossing

✔Werkzaam door Zuid-West Nederland
✔Onderhouden van bermen en natuurterrein
✔Alle onderhoudswerkzaamheden met eigen mensen en materieel

Vragen? Neem contact op!

info@loonbedrijf-klaasse.nl
Oudelandseweg 2, Sint Maartensdijk
06 5182 8510